Om Elbilsupphandling

Det är jag, Tron Englund, som är en av de personer som ligger bakom denna blogg och informationssida om elbilar. Vi som driver denna webbsida har inte samma kunskaper som de personer som genomdrev Elbilsupphandlingen hade. Vi har dock som mål att hålla en lika hög nivå som dem när det kommer till att publicera träffsäkra artiklar inom allt som hör till elbilar.

Även om det är jag som skriver det redaktionella materialet har vi fler eldsjälar som samarbetar för att den här bloggen ska hålla en hög kvalitet. Jag presenterar mina medhjälpare en för en strax intill de underrubriker som återfinns nedan.

Magnus Holm

Magnus är en barndomskamrat till mig som faktiskt köpte en elbil redan år 2007, då det bara fanns strax över 100 elbilar på de svenska vägarna. I samband med bilköpet fick även jag prova på att köra, och jag blev såld direkt. Magnus har sedan det första elbilsinköpet bytt elbil fyra gånger, och numera är det en Tesla Model 3 Long Range som står i hans garage.

Magnus är vad man i sportsändningar kallar för en expertkommentator, det vill säga en person som rättar till fel och bidrar med träffsäkra analyser. Utan Magnus hade den här bloggen aldrig kunnat hålla en så här pass hög kvalitet, så jag är mycket tacksam för hans insatser.

Då Magnus har ett tidsödande arbete som ingenjör på en stor bilfabrik har han inte tid att publicera egna artiklar, men jag hoppas på att han får tid till just detta när han går i pension om ett fåtal år.

Frida Ljung

Frida är en kollega till mig med ett stort intresse för webbdesign. Hon designade och sjösatte denna webbsida helt gratis, och hon ser även till att uppdatera webbsidans ”back end”, så att den förblir vacker och snabbladdad även i framtiden.

Item added to cart.
0 items - £0.00