Power Circle laddar för kunskap

Nu finns informationsmaterial om laddinfrastuktur för alla att ta del av.

Kunskapsnivån för utbyggnaden av laddinfrastruktur i Sverige är låg, och det har hittills saknats bra och lättillgänglig information samlat på ett ställe. För att råda bot på detta har Power Circle skapat portalen www.emobility.se . I portalen går det att följa etableringsprocessen från idé till färdig laddstation i fyra enkla steg och besökaren får svar på många frågor. Förutom hemsidan har Power Circle även tagit fram broschyrer anpassade för de aktörer som bör vara intresserade av att bidra till utbyggnaden av laddinfrastruktur i Sverige.

Broschyrerna och hemsidan www.emobility.se är en del i projektet ”Laddat för kunskap” som genomförs av Power Circle, Sveriges intresseorganisation för framtidens el, med hjälp av delfinansiering från Energimyndigheten.

Power Circle är med i Elbilsupphandlingen och har eldrivna fordon i drift för eget bruk.

Är du intresserad av att ladda ner broschyrerna så finns de här nedan som pdf-filer:

Länkar till alla broschyrer:

Emobility.se – Kommuner

Emobility.se – Fastighetsägare

Emobility.se – Kommersiella

Emobility.se – BRF

Emobility.se – Privatpersoner

Vill du beställa broschyrerna gratis i tryckt pappersversion kontakta:
Mazdak Haghanipour, mazdak.haghanipour@powercircle.org, mobil: +46 (0)72 732 48 11

Copyright © 2020 Stockholms Stad & Vattenfall AB