Citroën Berlingo Electrique – ny bil i Elbilsupphandlingen

Nu går det att beställa Citroën Berlingo Electrique som har inkluderats i Elbilsupphandlingens ramavtal. Leveranstiden är cirka 3 månader.

Citroën Berlingo Electrique är en tresitsig eltransportbil med upp till 17 mils räckvidd. Maxhastigheten är 110 km/h och elbilen har låsningsfria bromsar (ABS), antisladdsystem, (ESP) och antispinnsystem (ASR). Det är den första eldrivna transportbilen på svenska marknaden som erbjuder detta höga säkerhetspaket.

Upphandlat pris: 312 375 kronor inklusive moms.

Merkostnadsersättningen i Elbilsupphandlingen är slut, så det går tyvärr inte att söka merkostnadsersättning för den här bilen. Eftersom bilen är en transportbil kan den inte heller få supermiljöbilspremien via Transportstyrelsen.

– Det känns mycket roligt att Elbilsupphandlingen kan inkludera Citroën Berlingo Electrique. Det är flera av medlemmarna i Elbilsupphandlingen som har saknat en transportbil av den här typen med låsningsfria bromsar, antisladd- och antispinnsystem, säger Eva Sunnerstedt, projektledare för Elbilsupphandlingen.

– Citroën är ju en av Elbilsupphandlingens leverantörer och alla antagna leverantörer kan inkludera nya fordonsmodeller vartefter dessa introduceras. Merkostnadsersättningen i Elbilsupphandlingen är slut men ramavtalen fortsätter att gälla till den 30 september 2015 för de medlemmar som har valt förlängning. Jag är övertygad om att många av våra medlemmar kommer att ha stor nytta av den här transportbilen och gläds åt att den nu går att avropa, avslutar Eva Sunnerstedt.

Frågor, offert och order
Citroën Sverige AB
E-post: john.ericson@citroen.com
Telefon: 070-620 05 52
Citroëns webbplats (nytt fönster)

Nu kan du beställa en Citroën Berlingo Electrique.

Nu kan du beställa en Citroën Berlingo Electrique.

Copyright © 2020 Stockholms Stad & Vattenfall AB