Renault ZOE, nu beställningsbar för Elbilsupphandlingens medlemmar!

Nu går det att beställa Renault ZOE som inkluderats på Elbilsupphandlingens ramavtal. Leveranstiden är cirka 3 månader.

Renault ZOE är en femsitsig elbil med upp till 17 mils räckvidd. Maxhastigheten är 135 km/h och elbilen har fem stjärnor i Euro NCAP.

Bilen finns i två utrustningsnivåer, ”Life” som är lite enklare och ”Intens” som är välutrustad med exempelvis parkeringskamera bak, elektriska fönsterhissar bak, fjärrstyrning av batteriladdning och fjärruppvärmning från kompatibel smartphone.

Elbilen säljs utan batterier. Batterierna hyrs till en månatlig avgift från Renault. Batterigarantin under hyresperioden är 75 % av kapaciteten och vägassistans ingår dygnet runt även vid urladdat batteri under hyresperioden.

Listpris: 209 900 kronor inkl moms för ZOE ”Life”,
224 900 kronor inkl moms för ZOE ”Intens”

Renault erbjuder 8 % lanseringsrabatt för Elbilsupphandlingen under en obestämd tid.

Pris i Elbilsupphandlingen när du har fått rabatt och merkostnadsersättning: från 115 300 kronor inklusive moms för ZOE ”Life” och från 126 600 kronor inklusive moms för ZOE ”Intens”. Utöver priserna ovan tillkommer batterihyra från 799 kronor/månad inklusive moms.

Frågor, offert och order
Bilen är beställningsbar via:
Renault Nordic AB, Box 1028, 164 21 Kista
Michael Wirbing, michael.wirbing@renault.com 070-2236693

Renault Zoe

Copyright © 2020 Stockholms Stad & Vattenfall AB