Nu går det att provköra Mitsubishi Outlander!

Nu har de första laddhybridbilarna av typen Mitsubishi Outlander kommit till Sverige, och fler är på väg.

De första laddhybridbilarna far nu runt i landet hos lokala återförsäljare på en så kallad ”road show” där de visas upp och provkörning erbjuds.

Är du intresserad av provkörning nära dig? Ta kontakt med den lokala Mitsubishi återförsäljaren och boka upp en tid då bilen finns just nära dig.

Läs mer om var och när du kan boka provkörning av Mitsubishi Outlander här:

Datum för ”road show” (se bildspel, bild 1)
Återförsäljare

Snart börjar leveranserna till de inom Elbilsupphandlingen som har beställt Outlander. Många redan beställda bilar är på väg med båt till Sverige och de första båtarna har redan anlänt.

Beställer du en Outlander PHEV idag kan du räkna med leverans i mars/april 2014 berättar Martin Åhrbom på Mitsubishi Motors Sverige AB. Vi har idag totalt cirka 460 Outlander som är förbeställda och som nu löpande ska levereras ut till kunder i hela Sverige – så intresset för bilen är mycket stort, vilket vi är mycket glada för.

Fakta Mitsubishi Outlander:
Mitsubishi Outlander är den första laddhybriden på Svenska marknaden som kan snabbladdas (Chardemo). Bilen har en räckvidd på 50 km på el från batteriet och kan dessutom köras på bensin. Toppfarten är 170 km/h, CO2-utsläpp 44 g CO2/km vid blandad körning.

Provkör Mitsubishi Outlander

Bilen har fem stjärnor i Euro NCAP, sju airbags, låsningsfria bromsar, antisladdsystem och bältespåminnare som standard. Bilen kan förses med dragkrok och kan dra max 1 500 kg. Pris i Elbilsupphandlingen när du har fått merkostnadsersättning: 304 000 kr inkl moms.

Kontakt: Mitsubishi Motors Sverige, Box 7087, 192 07 Sollentuna, Anders Erngren, 08-474 54 42, 070-265 86 42,anders.erngren@mitsubishimotors.se, http://www.mitsubishimotors.se/

Copyright © 2020 Stockholms Stad & Vattenfall AB